• Lorem ipsum

Adora poppen - spreading love & joy

21 Mei 2014
door Esther

Adora poppen - spreading love & joy

Adora - spreading love & joy. Zo luidt de slogan van dit 
Logo Adora
Amerikaanse poppenmerk. De makers van Adora ontwerpen en produceren al ruim 20 jaar met veel liefde de mooiste en liefste speelgoed poppen. En dat vanuit het oogpunt van een kind!

De speelgoed poppen van het merk Adora staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en ruime keus voor elke leeftijd. Elke pop is een met de hand gemaakt stukje kunstwerk. Ze zien er niet alleen schitterend uit, ook de kwaliteit is uitstekend! En ze zijn al beschikbaar vanaf 0+. 

Elke lijn in het Adora assortiment heeft haar eigen kenmerk. Zo kunnen de Giggle Time Babies echt giechelen en zijn de Todller Time Babies zo detailgetrouw vervaardigd dat ook de verzamelaar hier van kan smullen.
Om het plaatje helemaal af te maken zijn de poppen van Adora besprenkeld met baby poeder! Hierdoor ruiken ze ook nog eens heerlijk.

Bekijk hierhet assortiment Adora poppen in onze webwinkel. Bent u op zoek naar een Adora pop en vindt u hem niet in ons assortiment? Neem contact met ons op! Wellicht kunnen we uw voorkeur toch leveren.

Zie ook de laatste review van de Toddler Time Baby Pin a Four Seasons:

prachtige pop  06/03/14
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
de pop is alles wat de website beloofde en ik ben er erg tevreden meMore Love. More Joy. More ADORAbility!


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Elke zaterdag open van 10-16 uur! In onze winkel in Dussen kunt u terecht om rustig even rond te snuffelen en om producten in het echt te bekijken.

Dorpsstraat 8B 4271 AC Dussen. Tel: 085 060 54 27
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »