• Lorem ipsum

Kruselings van Käthe Kruse

31 Jan 2019

Kruselings van Käthe Kruse

De Kruselings zijn 23 cm hoge modepoppen met een eigen fantasie wereld. Elke Kruseling pop heeft een eigen hippe outfit en een eigen magische outfit. Wanneer de Kruselings opgeroepen worden om dromen te redden, trekken ze hun magische outfit aan en gaan ze aan de slag.

Ontmoet ze allemaal!

 

Kruseling Vera

Kruseling Vera heeft prachtige lange blonde haren en blauwe ogen. Vera komt uit Parijs en droomt ervan om ooit een echte ballerina te worden. Met haar magische lint kan Kruseling Vera de mooiste figuren in de lucht tekenen en kan zij alles laten zweven. 

 

Kruseling Chloe

Kruseling Chloe komt uit Londen en is gek op de stad. Chloe heeft lang, oranje haar met een hippe pony. Ze is altijd op zoek naar nieuwe ideeën om de mooiste kunstwerken te maken. Met haar magische penseel tovert Kruseling Chloe kleur in alles om haar heen. 

 

Kruseling Joy

De muzikale Kruseling Joy komt uit New York en heeft een prachtige bos krullend bruin haar. Joy is gek op muziek en dans maar wat graag de sterren van de hemel. Kruseling Joy draagt altijd haar koptelefoon bij zich en vult dromen met de mooiste liedjes. 

 

Kruseling Luna

De slimme Kruseling Luna komt uit Hong Kong en heeft prachtige zwarte haren. Luna is een kei in het ontrafelen van mysteries en lost elke puzzel op. Met haar magische telescoop ziet zij dingen die andere niet kunnen zien. 

 

Kruseling Sofia

Kruseling Sofia is een echt buitenmeisje en komt uit Lima, Peru. Sopfia is gek op de natuur en op dieren. Met haar lange bruine haren en bruine ogen is Sofia een plaatje om te zien. Kruseling Sofia heeft een magische bloemenstaf waarmee zij de mooiste bloemen tevoorschijn kan toveren. 

 

Kruseling Michael

De stoere Kruseling Michael komt uit Berlijn en heeft blonde haren. Als Michael niet aan het voetballen is, is hij altijd op zoek naar nieuwe avonturen. 

Michael hoort niet bij de magische groep Kruselings meiden, maar vermaakt zich prima in hun gezelschap als zij geen dromen aan het beschermen zijn. 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Elke zaterdag open van 10-16 uur! In onze winkel in Dussen kunt u terecht om rustig even rond te snuffelen en om producten in het echt te bekijken.

Dorpsstraat 8B 4271 AC Dussen. Tel: 085 060 54 27
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »