• Lorem ipsum

Le Toy Van Poppenhuizen - Een Wondere Wereld vol Fantasie

16 Oct 2015

Le Toy Van Poppenhuizen 

De poppenhuis wereld van het gerenomeerde merk Le Toy Van is een bijzondere wereld. Met de keus uit maar liefst 14 verschillende houten poppenhuizen is de keuze er groot. De vele verschillende meubeltjes, poppetjes en prachtige accessoires maken je poppenhuis wereld helemaal af. Speelplezier gegarandeerd!

Het ontstaan van Le Toy Van

Sinds 1995 ontwerpt en produceert Le Toy Van houten speelgoed, met als doel het creeeren van een hoge
kwaliteit geschilderd houten speelgoed, geschikt voor kleine kinderhandjes met een grote fantasie. Le Toy Van

In eerste instantie was dit speelgoed bedoeld voor Engeland, maar na de blijk van het succes van dit bijzondere speelgoed, breidde Le Toy Van uit en sindsdien wordt hun speelgoed over de hele wereld verkocht.

Le Toy Van - Veilig en duurzaam

Al het speelgoed van Le Toy Van is ontworpen naar inzicht van het spelende kind. Dit betekend dat veiligheid voorop staat. Zo voldoet al het Le Toy Van speelgoed in Europa aan de strenge EN71 voorwaarden en wordt het speelgoed regelmatg getest.

Duurzaamheid staat centraal als het gaat om de levensduur van Le Toy Van speelgoed. Deze poppenhuizen zij uitermate geschikt om lang mee te gaan en kunnen van generatie op generatie doorgegeven worden.
 

Awards winnende poppenhuizen

De bijzondere en fantasievolle poppenhuizen van Le Toy Van hebben ondertussen meerdere prestisieuse awards in de wacht weten te slepen. 

Le Toy Van Poppenhuis Sophie's Househeeft bijvoorbeeld meerdere Awards verdient. Dit prachtige houten poppenhuis is een echte topper en is op vele verschillende manieren uit te breiden. Sophie's House is een klassiek voorbeeld van een tijdsloos poppenhuis.
                                         Le Toy Van poppenhuis Sophie's House

Le Toy Van Poppenhuis Meubels en Accessoires

De ruime keus in poppenhuis meubeltjes en geweldige accessoires maken het zo leuk om een Le Toy Van poppenhuis in te richten. In elke set is een gezonde dosis fantasie gestopt en staat ontwerp en speelbaarheid centraal. Bekijk alleLe Toy Van meubeltjes en accessoires in ons assortiment!     

Le Toy Van poppenhuis Sophie's Auto          Le Toy Van poppenhuis Wasserette Set
                             

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Elke zaterdag open van 10-16 uur! In onze winkel in Dussen kunt u terecht om rustig even rond te snuffelen en om producten in het echt te bekijken.

Dorpsstraat 8B 4271 AC Dussen. Tel: 085 060 54 27
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »