• Lorem ipsum

Van Dijk Toys

Toon:
Geen producten gevonden...

Van Dijk Toys

Van Dijk Toys

Op zoek naar de leukste houten poppenwagens? Dan zoek je ons! Wij hebben namelijk poppenwagens van het merk Van Dijk Toys. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van de mooiste poppenwagens voor je kleine meid of jongen natuurlijk. Benieuwd waarom wij zo overtuigd zijn van onze partner Van Dijk Toys en welke soorten poppenwagens we allemaal voor je kleine hebben? Lees dan snel verder!

 

Waarom kiezen voor Van Dijk Toys?

Om te beginnen willen we dus graag uitleggen waarom Van Dijk Toys wat ons betreft zo speciaal is. Van Dijk Toys is bij uitstek een merk dat zich bekommert om het welzijn van anderen en dan voornamelijk in Roemenië. Om deze reden is dan ook besloten om een fabriek daar te openen om meer werkgelegenheid te creëren. Naast dat wij dit natuurlijk een fantastisch idee vinden maken ze ook nog eens dé mooiste poppenwagens die op de markt verkrijgbaar zijn.

 

Dé poppenwagens voor je kleine

In ons assortiment hebben we de verschillende soorten poppenwagens van het merk Van Dijk Toys opgenomen. Het grootste verschil zit hem in de kap, deze hebben we namelijk met vaste kap en met een bewegende. Daarnaast hebben we één soort poppenwagen van het merk Van Dijk Toys dat geen kap heeft. Zie je het al voor je? Jouw kleine die net heeft leren lopen achter de poppenwagen als een échte vader of moeder. Zo zoet!

 

Verschillende kleuren poppenwagens voor jouw kleine

Naast de soort hebben we ook Van Dijk Toys houten poppenwagens in verschillende kleuren. Hierdoor weten wij zeker dat jouw kleine altijd een poppenwagen uit kan kiezen die zijn of haar lievelingskleur heeft. We hebben natuurlijk voor échte meisjes een poppenwagen roze en voor jongens een blauwe poppenwagen van het merk Van Dijk Toys. Daarnaast hebben we ook diverse unisex kleuren, die zowel voor jongetjes als meisjes ontzettend leuk zijn! Welke kleur je ook kiest samen met je kleintje, voor iedere baby en peuter is een poppenwagen in de eerste paar jaren een must have!

 

Houdt de pop van je kleine warm met een poppenwagen dekentje

De pop van je kleine moet het natuurlijk niet koud krijgen. Precies om deze reden hebben we diverse poppenwagen dekentje in het assortiment opgenomen om in de Van Dijk Toys houten poppenwagen te leggen! Hiermee weet je zeker dat de pop of poppen van je kleine heerlijk in de poppenwagen kunnen liggen.

 

Service van Het Houten Poppenhuis

Ben je op zoek naar de ideale poppenwagen voor je kleine? Dan ben je bij Het Houten Poppenhuis aan het juiste adres! Wij hebben alles voor jou op het gebied van diverse houten speelgoed artikelen. Zo hebben we naast bovenstaande houten speelgoed van het merk Van Dijk Toys ook nog diverse spellen voor buiten, houten garages van diverse merken, Thomas de trein en speelgoed van Le Toy Van. Wij hebben voor iedereen zijn of haar ideale houten speelgoed in huis! Als je voor 15:00 uur besteld? Dan heb je jouw product van het merk Van Dijk Toys morgen in huis! Bij een bestelling die boven de €50,- is, profiteer je daarnaast van gratis verzending! Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Daarnaast ben je van harte welkom in onze winkel in Dussen om onze leuke houten producten te testen. Bij vragen over onze service verwijzen we je graag door naar onze veelgestelde vragen.

Wij wensen jouw kleine hele fijne loopdagen en veel plezier met haar leuke poppenwagen!