• Lorem ipsum

De Open Dag is voorbij en het was een gezellige dag. Ook op zondag 11 november kan er nog geshopt worden met 10% korting. Vul de kortingscode OpenDag2018 in bij de winkelwagen en de korting wordt automatisch in rekening gebracht.

Veel shop plezier!

 

Open Dag Het Houten Poppenhuis

Ontvang 10% korting op het hele assortiment!

Op 10 november a.s. opent Het Houten Poppenhuis voor de 2e keer haar deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen achter de schermen van onze webwinkel én zich wil laten inspireren voor Sinterklaas en Kerst inkopen. Alle bezoekers van onze Open Dag krijgen 10% korting op al het speelgoed in onze webwinkel. Daarnaast hebben we tijdens deze dag een te gekke winactie.  

Voor kinderen is er tijdens de Open Dag genoeg te doen. Lekker spelen in de speelhoek of springen op het springkussen. Terwijl papa en mama rondkijken en een kopje koffie drinken kunnen de kleintjes zich prima vermaken. Ook mag elk kindje een keer grabbelen in de grabbelton, waarmee ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn! Iedereen is van 10:00 - 17:00 uur welkom in onze winkel!

Win een KidKraft Grand Anniversary barbiehuis!

 Kleurwedstrijd KidKraft Grand Anniversary barbiehuis

Speciaal voor de opening van onze KidKraft showroom en om te vieren dat KidKraft 50 jaar bestaat hebben we een te gekke kleurplaat wedstrijd bedacht, die op 10 november van start gaat. Haal je kleurplaat op in onze winkel of download hem hier. De prijs is het limited edition KidKraft Grand Anniversary barbiehuis t.w.v. € 495,95!

Uit alle deelnemers van deze kleurplaatwedstrijd zal één winnaar gekozen worden vlak voor Kerst. Kleur dus allemaal mee en wie weet ligt dit prachtige barbiehuis wel bij jullie onder de kerstboom dit jaar!

Download de kleurplaat hier en stuur of breng hem naar:
Het Houten Poppenhuis
Dorpsstraat 8B
4271 AC Dussen

 

Kom je grabbelen op onze Open Dag?

Elk kindje dat onze Open Dag bezoekt mag een keer grabbelen in de grabbeldoos. Elk cadeautje bevat een kaartje met een nummer erop. Bewaar dit kaartje goed, want aan het einde van de Open Dag zal uit alle gegrabbelde nummers 2 winnaars gekozen worden. Via Facebook maken we de winnaars bekend!

Prijzen Grabbeltonwedstrijd
 

We zien uit naar je komst. Tot 10 november!