• Lorem ipsum

Houten Loopfiets

Toon:
Geen producten gevonden...

Houten Loopfiets

Houten loopfiets van Het Houten Poppenhuis

Met een houten loopfiets kan je kind lekker racen en rennen binnen- en buitenhuis. Het is niet alleen een heel leuk speelvoertuig, want je kindje leert ook spelenderwijs om te fietsen. Een loopfiets stimuleert de motorische ontwikkeling en helpt kinderen bij het oefenen van hun gevoel voor balans. De overstap naar een gewone fiets is daarna niet zo groot meer.

 

Ons assortiment houten loopfietsen

In ons assortiment vind je de houten loopfietsen van New Classic Toys, Tidloen Bigjigs. Deze merken staan garant voor kwalitatief en educatief speelgoed. De loopfietsen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Hierdoor kan spelen voor ieder kind onbezorgd, leerzaam en waardevol zijn.

De New Classic Toys loopfiets is gemaakt in twee uitvoeringen: de standaard loopfiets en een bakfiets. Beide loopfietsjes hebben vier wielen voor veel stabiliteit. Ze zijn in twee kleuren verkrijgbaar: rood en roze. Leuk voor zowel jongens als meisjes! De houten loopfiets van Bigjigs en houten scooter van Tidlo hebben twee wielen.

Alle houten loopfietsjes zijn gemaakt van beukenhout, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen. De rubberen bandjes zorgen ervoor dat het rijden in huis geen lawaai maakt en er geen krassen ontstaan op bijvoorbeeld een houten vloer.

 

Wanneer kan je kindje spelen met een houten loopfiets?

Het is altijd lastig in te schatten wanneer je kind klaar is om te racen op zijn of haar houten loopfiets, maar op onze productpagina’s hebben wij een inschatting gemaakt. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal wielen. De houten loopfietsjes van New Classic Toys zijn voorzien van vier bandjes en daardoor gemakkelijker om op te spelen. Deze fietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. De fietsjes van Bigjigs en Tidlo zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, omdat deze twee banden hebben. De zadel van de loopfiets van Bigjigs is in hoogte verstelbaar, waardoor je kindje er nog langer plezier van kan hebben.

 

Service van Het Houten Poppenhuis

Wil jij voor je kind een mooie loopfiets kopen? Dit is bijvoorbeeld een geweldig verjaardagscadeau, maar kan ook op het lijstje met wensen voor tijdens de feestdagen. Als je op zoek bent naar een prachtige loopfiets voor jouw jongen of meisje, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Het Houten Poppenhuis vind je een groot assortiment aan houten speelgoed, waaronder houten loopfietsjes.

Een houten loopfiets online bestellen, doe je eenvoudig en snel bij ons. Wanneer je vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis (mits op voorraad)! Bovendien profiteer je bij een bestelling boven €50,- van gratis verzending. Is het product toch niet naar wens? Dan kun je het product retourneren binnen de retourtermijn van 30 dagen. Bij vragen kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice of onze veelgestelde vragen raadplegen.

Wij wensen je kindje veel rijplezier op zijn of haar houten loopfiets!

Heb je nog vragen over een bestelling of over ons houten speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bekijk onze veelgestelde vragen.