• Lorem ipsum

Project Dollhouse

Project Dollhouse

Project Dollhouse, moderne poppenhuizen van Hollandse bodem

Project Dollhouse is een Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in het handmatig maken van prachtige poppenhuizen en poppenhuis meubels. Alle producten in het assortiment van Project Dollhouse zijn met de hand gemaakt en hebben een herkenbare Scandinavische stijl. Precies de woonstijl van dit moment. Dat maakt dit merk bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een mooi, kwalitatief en modern poppenhuis. Project Dollhouse volgt met hun accessoires en poppenhuis meubeltjes precies wat er op dit moment in de mode is op woongebied. Daarnaast kan jij bij Project Dollhouse ook terecht voor je eigen creaties of ideeën, ze kunnen alles voor jouw poppenhuis voor jou maken.

 

Over Project Dollhouse

Project Dollhouse is snel uitgegroeid tot een complete webshop met een groot assortiment van houten poppenhuizen, meubels en accessoires. Alle items worden gemaakt van natuurlijke materialen en er wordt gebruik gemaakt van watergedragen verf. Ondertussen werken ze zelfs samen met een aantal designers voor hun nieuwe producten. Het mooie aan deze poppenhuizen is dat je ze helemaal kunt inrichten en stylen zoals jij dat wilt. 

 

Het assortiment van Project Dollhouse

Project Dollhouse heeft een aantal mooie moderne poppenhuizen, naast de standaard huisjes vind je ook strakke, vierkante ontwerpen. Bij Het Houten Poppenhuis vind je verschillende ontwerpen van Project Dollhouse. Alle poppenhuizen hebben allemaal hun eigen meisjesnaam. Daarnaast heeft Project Dollhouse een bijzonder groot assortiment poppenhuis meubeltjes. Van leuke zithoekjes en eettafels tot decoratieve ladders en spiegels ter decoratie. Met de meubeltjes van Project Dollhouse kan je elke ruimte compleet inrichten, van slaapkamer tot woonkamer. Alleen voor de poppenhuis poppetjes moet je nog wel bij een ander merk terecht. Gelukkig kan je bij Project Dollhouse ook je meubeltjes helemaal op maat laten maken, daardoor kan je vrijwel elk poppetje gebruiken in een Project Dollhouse poppenhuis.