• Lorem ipsum

Kom naar onze winkel en doe mee!

In het weekend voor Pasen op zaterdag 20 april van 10 - 16 uur kunnen kinderen een Dag van de Aarde setje ophalen in onze winkel. Dit setje bestaat uit een grote gele bij, een memory spel en een domino spel wat zelf ingekleurd kan worden. Als de bij versierd is maak je kans op mooie prijzen van Plan Toys door een foto te uploaden op de Facebook of Instagram pagina van Plan Toys!

 

Hoe maak je kans op de prijzen van Plan Toys?

Is de bij helemaal naar wens versierd? Maak dan een foto en plaats deze op de Facebook pagina van Plan Toys Nederland:

https://www.facebook.com/PlanToysNederland/

Vermeld hierbij de naam, de leeftijd en de winkel waar de bij is opgehaald. Na de Dag van de Aarde (22 april 2019) wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebook pagina van Plan Toys Nederland. Via een persoonlijk bericht zal Plan Toys Nederland contact zoeken met de winnaar. Ook wordt dit bekend gemaakt middels een bericht op Plan Toys Nederland zelf.

Wil je ook kans maken op het prachtige Green Dollhouse of een Beehive setje? Deel dan ook je foto via Facebook of Instagram en vermeld hierbij #PlanToysEarthday en #PlanToys.

 

Red de Bij

Plan Toys leeft de belofte om elke dag bij te dragen aan een betere kwaliteit van het leven en duurzaam milieu. Uiteraard rekening houdend met de hoogste kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling van speelgoed.

Plan Toys wil graag, in samenwerking met een aantal winkels die Plan Toys verkopen, aandacht vragen voor de Dag van de Aarde en organiseert daarom op 20 en 21 april de ‘Red de Bij’ actie.

Waarom Dag van de Aarde?

De Dag van de Aarde, ofwel Earth Day, is een wereldwijd gevierde dag om aandacht te vragen voor natuur, milieu en klimaatverandering. Naast het gebruik van milieuvriendelijke materialen én het duurzaam produceren, stimuleert Plan Toys ook projecten om kinderen bewust te maken van de natuur en het milieu waarin zij leven. De Dag van de Aarde is zo’n project. Plan Toys heeft dit jaar gekozen voor het thema ‘Bijen’ .

Waarom mee doen met de Dag van de Aarde?

Plan Toys wil kinderen betrekken bij het duurzamer omgaan met onze natuur! Met behulp van de Dag van de Aarde leren kinderen op een speelse manier over duurzaamheid en het milieu. Dit jaar ligt de focus op de bijen. In sommige gebieden komen bijen al niet meer voor. Dit komt onder andere door giftige pesticiden, de verandering van het klimaat en de vermindering van biodiversiteit. Bijen zijn belangrijk! Wist u dat ze veel meer produceren dan alleen de bekende honing? Denk maar eens aan tandpasta, verpakkingen voor voedsel en medicijnen.