• Lorem ipsum

Petit Collage

Toon:
Petit Collage
Artikelcode 5074924
€8,95
op voorraad
Dit prachtige kleurboek In de Tuin van het merk Petit Collage bevat 36 pagina's fantasierijke afbeeldingen van planten, dieren en bloemen. Schilder of teken er op los! Dit kleurboek heeft een handig formaat zodat het ook makkelijk meegenomen kan worden. Lees meer
Petit Collage
Kleurboek In de Tuin
€8,95
Toon:

Petit Collage

Petit Collage

Bij het merk Petit Collage draait alles om een uniek design gecombineerd met milieuvriendelijke materialen. Plastic materialen zal je bij Petit Collage niet snel terugvinden. Gerecyclede materialen en plantaardige inkten vormen de basis van dit prachtig vormgegeven en unieke speelgoed. 

 

Petit Collage Pop Out 3D

De Pop Out 3D sets van Petit Collage zijn absolute toppers. Deze leuke kartonnen pop out figuren kunnen uit de kartonnen bladen gedrukt worden en zo in elkaar geschoven worden dat er 3D figuren ontstaan. Zo maak je je eigen speelwereld.

De kartonnen delen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en de kleuren zijn gedrukt met plantaardige inkt. Zo kan er met een gerust hart met de Petit Collage Pop Out sets gespeeld worden.

 

Petit Collage Speelgoed

Petit Collage heeft een uitgebreid assortiment puzzels, spellen en nog veel meer uitdagend en educatief speelgoed. Dankzij het unieke design past Petit Collage prachtig in elk interieur thuis. Heeft u vragen over Petit Collage of bent u op zoek naar een specifiek item? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder!