• Lorem ipsum

Kidkraft Bed

Toon:
Geen producten gevonden...

Kidkraft Bed

Kidkraft bedden

Van het populaire merk Kidkraft vind je mooie kinderbedden bij Het Houten Poppenhuis. Iedereen kent de Kidkraft poppenhuizen en de speelgoed keukentjes, maar naast speelgoed maakt Kidkraft ook een groot aantal meubeltjes voor kinderen. Kinderen kunnen heerlijk wegdromen in hun Kidkraft bed.

 

De Kidkraft bedden bij Het Houten Poppenhuis

De Kidkraft bedden sluiten helemaal aan op de fantasie van kleine kinderen. Met een echt prinsessenbed kan je dochtertje heerlijk dromen. De prinsessenbedden van Kidkraft zijn mooi versierd en beschikken over de mooist uitgewerkte details. Bij Het Houten Poppenhuis vind je ook een Kidkraft bed waar een poppenhuis in het hoofdeinde verwerkt is. De stijl van het poppenhuis wordt helemaal doorgezet in dit kinderbed. Zo’n bedje staat natuurlijk prachtig in elke meisjeskamer.

Met een Kidkraft bed wordt de overgang van ledikant naar bed heel gemakkelijk gemaakt. Zo heeft het poppenhuis bedje ook een hekje, zodat je kindje niet zo snel uit bed kan vallen. Daarnaast zijn de kinderbedden van Kidkraft relatief laag, zodat je kinderen er gemakkelijk zelf in kunnen kruipen.

 

Het assortiment van Kidkraft

Naast deze kinderbedden voor meisjes, maakt Kidkraft ook stoere bedden voor jongens, waaronder een bed van een brandweerwagen en een kasteel. Maar ook als je een gewoon bedje zoekt, ben je bij Kidkraft aan het juiste adres. Kidkraft heeft namelijk ook gewone bedjes. En natuurlijk vind je bij Kidkraft ook prachtige nachtkastjes die helemaal passen bij jouw bedje.

De Kidkraft bedden zijn allemaal gemaakt van een mooie kwaliteit hout. De bedden hebben allemaal een afmeting van 140 x 70 x 10 cm en zijn geschikt voor standaard peutermatrassen.