• Lorem ipsum
Betrouwbaar en veilig
Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online aankopen het belangrijkste aspect. Niet alleen voor u, maar ook voor ons!

Om die rede werkt Het Houten Poppenhuis samen met Mollie, een betaalprovider die met de modernste beveiliging- en versleutel technieken werkt. Zo worden zowel u als wij beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per overboeking of IDEAL zelfs veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of fax.

Tijdens het betaalproces kunt u aan de adresbalk in de browser zien dat u op een beveiligde site bent. Het adres begint in plaats van http:// met https:// en wordt gedeeltelijk blauw of groen. 

Kortom: veiligheid boven allles!

Bij Houten Poppenhuis kunt u betalen met de volgende betaalmogelijkheden:


Ideal:Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Billink (achteraf betalen):

Achteraf betalen met Billink
Betaal veilig en gemakkelijk achteraf met Billink. Dit kan tot een bedrag van € 150,- en kost slechts € 0,95. Wanneer u kiest voor betalen met Billink ontvangt u de factuur per email. U dient deze te voldoen binnen 14 dagen. 

PayPal:


Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen. Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Uw financiële gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en worden niet met de verkoper gedeeld. U kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat u zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

De kosten voor betalen met PayPal bedragen 1,5 % van het factuurbedrag excl. verzendkosten. 

Creditcard:

Betaal snel en gemakkelijk met uw creditcard. U kunt bij ons betalen met de volgende creditcards:
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
De kosten voor betalen met creditcard bedragen 1,5 % van het factuurbedrag excl. verzendkosten.  

Bankoverschrijving:
Indien u geen gebruikt wenst te maken van iDeal, Bancontact / MisterCash of PayPal, dan kunt u ervoor kiezen om het bedrag zelf aan ons over te maken. Na uw keuze om het geldbedrag over te maken naar onze rekening, ontvangt u via email een automatisch gegenereerd bericht met daarin de factuur. Na ontvangst van uw betaling sturen wij het product op.

Let op! indien u kiest voor bankoverschrijving kan het langer duren voordat u uw bestelling ontvangt. Dit ivm de verwerkingstijd van de betaling. 

Bancontact / Mister Cash
Bancontact/MisterCash
Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. U kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

De kosten voor betalen met Bancontact / Mister Cash bedragen 1,5 % van het factuurbedrag excl. verzendkosten. 

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

De kosten voor betalen met Belfius Direct Net bedragen € 0,25.  

Sofort Banking

Sofort Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid.

De kosten voor betalen met Sofort Banking bedragen 1,5 % van het factuurbedrag excl. verzendkosten.