• Lorem ipsum

Project Dollhouse Barbie Meubels

Toon:
Geen producten gevonden...

Project Dollhouse Barbie Meubels

Barbie meubels van Project Dollhouse

Heb jij zo'n schitterend Project Dollhouse poppenhuis voor je Barbie's? Dan kunnen de stijlvolle Barbie meubeltjes van Project Dollhouse niet ontbreken. Deze modieuze meubeltjes sluiten helemaal aan op de Scandinavische woonstijl die op het moment razend populair is.

 

Over Project Dollhouse

Project Dollhouse is ontstaan toen Iris en Etienne du Maine een dochtertje kregen. Na vele poppenhuizen bekeken te hebben, besloten ze er toch maar eentje zelf te maken. Ook de meubeltjes maakten zij met de hand. Ondertussen is deze hobby uitgegroeid tot een heus bedrijf en maken zij, met hulp van een aantal designers, verschillende Barbie poppenhuizen en Barbie meubels. Dit merk bestaat pas net, maar is zeer populair. Een van de redenen waarom het zo geliefd is, is omdat het in tegenstelling tot veel andere merken, hele moderne meubeltjes maakt. Stijlvolle keukentjes, luxe badkamertjes en moderne woonaccessoires, je komt het allemaal tegen bij de Project Dollhouse Barbie meubels. Naast grote meubels voor elke woonruimte in je poppenhuis, vind je bij Project Dollhouse ook leuke accessoires, zoals decoratieve ladders, wandrekjes en spiegeltjes.

 

Je eigen Project Dollhouse Barbie meubels laten maken?

Heb jij een idee voor je eigen Barbie meubels? Neem dan eens contact op met Project Dollhouse zelf. Zij maken namelijk ook poppenhuizen en meubeltjes in opdracht. Ben je op zoek naar echt iets unieks? Dan ben je bij Project Dollhouse aan het juiste adres. De moderne poppenhuizen en Barbie meubeltjes van Project Dollhouse vind je allemaal bij Het Houten Poppenhuis. Plaats je bestelling voor 15.00 en je ontvangt je bestelling al de volgende dag in huis. Besteed je meer dan €50,- in onze webshop, dan verzenden wij jouw bestelling gratis!